Начало Контакти
Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** разполага с голям охраняем Паркинг с Aвтомивка, Конферентна зала с 50 места, високоскоростен Интернет (WiFi & LAN) и озвучаване – подходяща за провеждане на семинари, бизнес срещи, тийм билдинг програми и частни мероприятия.

На ваше разположение е нашият мини SPA & Fitness център, където предлагаме следните услуги:

» Инфрачервена сауна
» Хидромасажна вана
» Масаж
» Фитнес център
» Тенис маса
» Велосипеди

Кликнете тук за да се запознаете с нашите СПА и Спортни услуги.

Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** е с изключително богати традииции в посрещането на спортни отбори за лагер-подготовка или при провеждането на спортни състезания. Нашата база е предпочитана по ред причини – непринудена обстановка, приятелска атмосфера, изключително конкурентни и без аналог цени, комфортни стаи и легла, осигуряващи пълноценна почивка и възстановяване след физически натоварвания. И не на последно място – непосредствената ни близост до спортните съоръжения в града. Да не забравяме и уникалните климатични условия – мек климат, малки температурни амплитуди, многото слънчеви дни – над 200, прохладно лято и мека зима, изключително чист въздух богат на озон и кислород.

Град Смолян предлага много добри условия за подготовка на футболни, баскетболни, волейболни отбори, вдигане на щанги, фехтовка и много други. Направете вашето запитване към нас и ние ще изготвим нашата атрактивна оферта на база вашите конкретни изиксвания и предпочитания. Също ще съдействаме при организиране ползването на спортните съоръжения, които ще са ви необходими.

За всички желаещи хотелът съдейства при организирането на екскурзии до близките природни и антропогенни забележителности, както и превоз до ски пистите на курорт Пампорово или Мечи Чал в Чепеларе.

Осигуряваме възможност за спортен лов и риболов. Ваш гид ще бъде собственикът Иван Макрелов - един от изтъкнатите ловци и риболовци в региона, чиито успехи на риболовните басейни и ловното поле са известни вече в цялата страна. За любопитните и пристрастените към лова и риболова – разгледайте снимковия материал по-долу.

Очаквайте нови и интересни предложения от нас – ние се стремим непрекъснато да Ви предлагаме разнообразие и интересни възможности за Вашата динамична почивка. Посещавайте редовно страница ПРОМОЦИИ, където публикуваме нашите атрактивни предложения за почивка, пакетни цени, празнични оферти и много други. Също така посещавайте и страница СЪБИТИЯ, където може да намерите подробна информация за всички интересни мероприятия, маршрути и събития в Родопския регион.

За нас е удоволствие да Ви поднасяме винаги актуална и интересна информация за Смолян и Региона, за да може максимално да улесним вашият избор на маршрут за почивка или фирмено мероприятие – Родопите, Смолян и разбира се, Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** - вашето любимо място за отсядане. И всичко това с една-единствена цел – Вашият престой при нас да бъде незабравим. И разбира се – да ви изпратим като наши приятели!
     

     

     

     

     Българска Хотелиерска и Ресторантска Асоциация Родопите - Планината на Орфей Моите походи
JULY JAZZ SMOLYAN Времето в Смолян
      © Хотелски комплекс Макрелов 2006 - 2008. Всички права запазени.
tova e design Eco Hotel Makrelov Еко Хотел Макрелов