Начало Контакти

Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** предлага на своите гости лоби-бар и класически ресторант с 60 места и лятна панорамна градина на няколко нива, от която се открива вълшебна гледка към град Смолян и Родопите.

Ресторантът предлага приятна и изискана обстановка за провеждане на делови срещи, приятелски събирания и специални поводи. Любителите на добрата храна могат да опитат прясно приготвени Родопски специалитети, традиционна българска и европейска кухни, както и да се насладят на голямото разнообразие от качествени безалкохолни, нискоалкохолни и алкохолни напитки, вина и аперитиви.

За доброто ви настроение ще се погрижи нашият квалифициран персонал, който ще спомогне престоя ви да бъде максимално комфортен и незабравим.

За всички желаещи – тук може да се запознаете с част от НАШЕТО МЕНЮ. Надяваме се то да задоволи напълно вашият изискан вкус. Предлагаме и възможност да изпълним вашите кулинарни идеи.

Заповядайте в Ресторант МАКРЕЛОВ – по-добрият избор за вашите кулинарни изкушения!

За желаещите да се потопят в нощния живот и купон на град Смолян предлагаме добър избор от разнообразни заведения – таверна с оркестър, дискотеки, барове, казина. Само заявете вашето желание и ние ще направим необходимото за да прекарате незабравимо.
     

     Българска Хотелиерска и Ресторантска Асоциация Родопите - Планината на Орфей Моите походи
JULY JAZZ SMOLYAN Времето в Смолян
      © Хотелски комплекс Макрелов 2006 - 2008. Всички права запазени.
tova e design Еко Хотел Макрелов Eco Hotel Makrelov