Начало Контакти
На 24.11.2006г. в петзвездния Гранд Хотел София БХРА връчи най-дългогодишните награди в България за професионални постижения в областта хотелиерството, ресторантьорството и мениджмънта

Сред отличените бе и Хотелски Комплекс Макрелов, който получи наградата за ГРАДСКИ ДВУЗВЕЗДЕН ХОТЕЛ НА 2006-а ГОДИНА! Това е едно отличие, което ние,собствениците и екипа на хотел „Макрелов”, приемаме много топло и сърдечно, понеже то е доказателство за посоката в която се развиваме като туристически обект вече повече от 13 години. И искаме да уверим всички наши настоящи и бъдещи клиенти че ще продължаваме все така упорито напред за да може ВИЕ, нашите гости, да получавате все по-качествен и по-добър продукт.

  БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО ПОВЯРВАХА В НАС!

Автентична България
На 01.11.2006г. в сградата на Националната Художествена Академия бяха връчени първите награди Марка за качество „Автентична България”.

Сред призьорите бе и Хотелски Комплекс Макрелов, който получи бронзов знак за отличие. Тази награда ни нарежда сред онези обекти, които пазят духа и традицията на българското гостоприемство, професионализъм и качествено обслужване. И която ни задължава да продължаваме напред в същия дух с непрекъснат стремеж към все по-добри резултати и по-високо качество.

С едничката цел – Вие, многоуважаваните наши клиенти, да получавате винаги най-доброто! Защото ...

„Тук посрещаме гости, а изпращаме приятели!”

През 1999г. Управителния съвет на Българска Хотелиерска и Ресторантьорска Асоциация с председател г-н Благой Рагин, заедно с председателя на Съюз на Родопските Хотелиери и Ресторантьори - г-н Георги Пампоров, награждават г-н Иван Макрелов – собственик на еко хотел МАКРЕЛОВ, за най-добър хотелски мениджър в Родопския регион.

Това е нашата първа награда, която определи развитието на еко хотел МАКРЕЛОВ – винаги в посока на предлагане на по-добър продукт и качество за всички вас – нашите многоуважавани клиенти.
Българска Хотелиерска и Ресторантска Асоциация Родопите - Планината на Орфей Моите походи
JULY JAZZ SMOLYAN Времето в Смолян
      © Хотелски комплекс Макрелов 2006 - 2008. Всички права запазени.
Еко Хотел Макрелов Hotel Complex Makrelov tova e design