Начало Контакти
За вашето комфотно настаняване в Смолян Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** предлага 23 двойни стаи (3 с двойно легло - спалня Queen size, 6 тройни – с трето стандартно легло, 13 стаи с допълнителен разтегателен диван. Леглата в двойните стаи са размер 100x200 см.), 1 Апартамент и 1 V.I.P. Апартамент. Спалното оборудване на хотела е моделна линия Imperial на фирма ХАПИ ДРИЙМЗ (кликнете върху името, за да прочетете нашите съвети за добър сън) – безспорен лидер в България в производството на висококачествени матраци и спални аксесоари, което е изключителна гаранция за високия комфорт и удобство на вашето пребиваване, спокоен и пълноценен сън.

Всички Стаи и Апартаменти са с Електронен (с контрол) достъп и високоскоростна безплатна Интернет (WiFi & LAN) връзка, Електронни Пожароизвестителна и Оповестителна системи, 21” TV със сателитна телевизия, хладилник, самостоятелни санитарни възли с луксозна душ кабина, сешоар, телефон, паник аларма. Терасите са с уникален панорамен изглед към града и Родопа планина.

Не на последно място, ние сме един от малкото хотели в България, приемащи Вашите домашни любимци. Част от нашето удоволствието да бъдете гости на Еко хотел и SPA & Fitness център МАКРЕЛОВ*** е възможността да бъдете с вашите четириноги членове на семейството, без да се притеснявате от отказ за настаняване.     

     

     Българска Хотелиерска и Ресторантска Асоциация Родопите - Планината на Орфей Моите походи
JULY JAZZ SMOLYAN Времето в Смолян
      © Хотелски комплекс Макрелов 2006 - 2008. Всички права запазени.
tova e design Eco Hotel Makrelov Еко Хотел Макрелов